Blogerka Danica Jakšić, na svom blogu napisala je članak o meni.

Hvala Danice ❤

Članak objavljujem u originalu.

…………….

Tatjana Arsić – božur i javor

Ima mnogo vrsta ljubavi. Prema porodici, prijateljima, životinjama, poslu, hobiju, domovini su samo neke od njih. I vrlo je teško, ako ne i nemoguće, živeti bez ijedne od ovih koje sam nabrojala. Sve one su potrebne kako bi se osećali kompletnim.

A kad smo kod ove poslednje – domovine, stvari stoje ovako – gde god da smo, nju nosimo sa sobom. Hteli mi to ili ne. Ovo će vam sigurno potvrditi Tatjana Arsić. Ona je 50 – godišnji diplomirani ekonomista. Profesorka ekonomskih predmeta u jednoj srednjoj školi koja je život u Srbiji zamenila onim u Kanadi. Poslednjih godinu i po dana živi u Torontu. Srećno je udata žena, majka dve kćerke. Osim pisanja i čitanja, jedan od hobija joj je i slikarstvo. Na Instagramu je upisana kao @tatjana_art. Poreklom iz Gnjilana, dobar deo svog života je provela u Vranju.

Tako je nastao i njen blog http://www.bozurusrcu.comgde se već i po samom nazivu naslućuje da je rodno Kosovo sa sobom ponela na drugi kontinent. Ali, ne samo po nazivu. Glavna tema Tatjaninog bloga su upravo naši ljudi rasuti što po Kanadi, što po ostatku sveta i njihove priče. Takođe, biografije naših poznatih umetnika i naučnika. Sem toga, tu je i galerija njenih slika. Impresivno je da ćete ovde imati šta da saznate o jednom od njenih ponosa – ćerki Teodori koja je 2018 – e bila proglašena najtalentovanijom mladom osobom u Srbiji. Bavi se body artom i neke od njenih fantastičnih radova možete videti na blogu.

Kategorije na Tatjaninom blogu su:

– SVETINJE I TRADICIJA;

 NAŠI U SVETU;

 REPORTAŽE – „SAN Serbian Canadian Magazine“;

 TELO KAO PLATNO;

– ZANIMLJIVOSTI;

– SLIKARSTVO KAO HOBI.

Tatjana Arsić je umetnička duša u telu ekonomiste. Profesorka koja celog svog života i svojoj i tuđoj deci pokazuje da nam je, bez obzira gde živimo, najpotrebnija ljubav ❤

……………………………….

Draga Danice, želim ti mnogo uspeha sa blogom i da svojom kreativnošću i talentom, dostigneš uspehe neslućenih visina.

Posetite blog Danice Jakšić:

https://wwwblogabilna87.wordpress.com/

i Instagram profil @blogabilna87

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *