Глумац Борис Пинговић

Раскошни таленат Српског глумца Бориса Пинговића, публици је давно познат по бројним позоришним,телевизијским и филмским улогама.

Широк је спектар позоришних представа од којих се могу извојити,, Мали брачни злочини”,,Загонетне варијације”,,Полароид”,,Сабирни центар” и још много других представа у којима је Борис Пинговић задивио публику својим брилијантним талентом.

Широј телевизијској публици је можда најпознатији по улози школског психолога Косте у серији ,,Синђелићи” али је и у великом броју популарних серија попут:,, Цват липе на Балкану”,,Убице мог оца”,,Лисице” ,,Горе-Доле”,,Жене са Дедиња” итд.имао изузетно запажене улоге.

Међутим,он није само глумац већ и песник.Издао је до сада две збирке песама: ,,Чубрина 3А” и ,,Да ништа признао не бих”. Велика љубав Бориса Пинговића је и музика, те се с правом може рећи да је реч о човеку са широком лепезом талената.

У овом кратком интервјуу, имамо кратак осврт на само два питања.

  • Господине Пинговићу, можете ли ми молим Вас рећи, када је јавило прво интересовање за глуму?

Моје интересовање за глуму се искристализовало у трећем разреду средње школе,а имам утисак да је проистекло из бављења рецитовањем, јер се никада нисам аматерски бавио глумом. Отприлике тада сам донео чврсту одлуку да пробам да упишем Факултет драмских уметности у Београду и успео сам у томе,што је потом и одредило мој живот.

  • Између бројних обавеза, можете ли нам рећи како проводите своје слободно време?

Имам заиста велику срећу да су моја омиљена бављења уједно и она од који зарађујем за живот (глума,музика,поезија),тако да је понешто од тога увек присутно и у мом слободном времену. Можда због тога и не делим своје време на слободно и ,,неслободно”, што сматрам непроцењивом привилегијом за сваког човека.

Хвала нашем познатом глумцу Борису Пинговићу на подршци мом блогу,,Божур у срцу” и времену које је извојио за интервју са мном.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *